2014. szeptember 20., szombat

11.fejezet

Demi Lovato édes hangja szól a füllemben. Kedvenc énekesnőm,  igaz az egyetlen hölgy kit hallgatok, hisz' csodálatosan énekel és persze egy példakép. Neymar a kezemet fogja de közben lelkesen mesél a velünk egy gépen utazó Shakirának és Piqué-nek és Xavi-nak. Felhúzott térdeimen rajzolok. Egy szexi piros ruha terve készül éppen. Egy kezet érzek meg a térdemen felpillantok és Shakirát látom meg. Kiveszem a füllest,.
- Mit rajzolsz? - kérdezi kedvesen, megmutatom neki.
- Ezt tetszik. Tehetséges vagy, Tessa. - mosolyog rám
- Köszönöm.
- És mi lenne ha valaki használná ezt a ruhát? - nézz rám még mindig
- Annak eladnám - mondom
- Nekem megcsinálnád a klipembe és kéne még egy másmilyen - mosolyog rám az énekesnő. A nyakába ugrik mert tudom mit jelent ez. Befutok. Shakira segít.
- Köszönöm - mondom és egy könnycsepp gurul  le arcomon.
- Bármikor - szorítja meg a kezemet. Ezután Neymar-nak dőlők és ott basztatom. Arcát nyomkodom, miközben beszél. Megfogja a kezemet de én csinálom tovább, aztán mikor megfogja azt kihúzom gyorsan a másikat és így csesztetettem. Mikor ezt megunom  a nyakán lévő tetoválást íróm körbe, ez annyira nem zavarja, Ezután pedig a bordái között nyomogatom, megfogja mindkét kezemet. Belepuszilok a nyakába mire majdnem ellenged. Azután az arcát puszilom és mire a szájához érek abba hagyom. Neymar rám nézz, és megcsókol. Belemosolyogok a csókba, miközben Gerrard megjegyzéseket tesz ránk.  Neymar csókja szokásosan mohó és édes mint a méz. Csók után rám kacsint. Lábamat az ölébe teszem és zenét hallgatok. A lejátszómon Ariana Grande egyik száma megy!
- Mi ez a szar zene! - kiálltok fel, mire Neymar sunyin rám nézz.
- Santos! - kiabálok rá majd neki rontok. Mellkasát verem de ő mindig lefog és mosolyog, közben. Végül aztán lefogja a kezemet, és megcsókol. Kezemmel a hajába túrok, ő pedig a hátamat simogatja.
- Hé, Tessa álj le vagy itt helyben leteperlek - súgja a fülembe
- Hülye - mondom leülök a helyemre. Füllemet bedugom és közben szép lassan elalszom.

**

Vakuk villogására kellek fel. Szemeimet kinyitva Neymar-t látom meg akinek a fején fullcap van. Mennyasszony stílusban tart, táskám az ő bőröndjén van. Füllesem pedig a zsebemben. Neymar-t nézem akinek arcozmai nem mozdulnak. Egyenesen előre nézz és nem törödik senkivel. Néhány fannak biccent amitől szerintem azok elájulnak. Hirtelen megérzem, hogy  Neymar megáll. Beszél ha minden igaz Xavi-val mert lesz ma valami party. Neymar betesz valami autóba, ahol leleplezem magamat. Felé fordulva elmosolyodom. Neymar észre vesz és puszit nyom arcomra.
Elindul a háza felé. Útközben a tengerparton megyünk, ami most kivételesen jól nézz ki. Ezután Neymar-t nézem. Ahogy előre figyel arca feszes, karján lévő tetoválások kiemeli pólója. Arca mosolyra húzódik.
- Mi olyan érdekes rajtam? - kérdezi
- Tudod nem minden nap lát téged az ember - mosolygok rá
- Autogramot?
- Adhatsz, ha szakítunk és nem lesz pénzem eladom és lesz kajám - mosolygok.
- De nem fogunk - mondja
- Semmi sem biztos csak a halál - nézzek előre
- Tessa, én nem foglak elengedni - mondja
- Neymar.....ez nem ilyen egyszerű......- kezdem - nem mondtam el neked mindent
- Igen?
- Neymar  úgy nézz ki nekem nem lehet gyerekem - erre megáll. Félre áll és megfogja a kezemet. Felé fordulok.
- De...meg van, nem? - kérdezi, mire bólintok.
- Akkor?
- Nehezen esem teherbe az orvosok szerint lehetetlen lesz mert az egyik  verekedéssel pont a méhemhez jött egy találat és Matt is ott vert... - síróm. Neymar dühösen a kormányra csap, ezzel megijesztve engem. Könnyeimet törölgetem.
- Az a rohadt múltad! Miért verekedtél? - kiabálja - bármi mást csinálhatnál volna....
- Mit csinálhattam volna? Letten volna prosti? - kiabálok  - különben is neked van gyereked
- Azt mondtad minden meccs után mással voltál szóval lényegében az voltál - mondja mire megpofozom, és kinyitom az ajtót. Kilépek rajta és elindulok az utcán. Már megint veszekszünk. Éreztem, hogy nem fog működni, tudtam, hogy nem vagyunk jó párosítás. Bármit is tett Matt de ő kedves volt velem. Annyira beleérem magamat a gondolataimba, hogy egy ház elé érek. Santos házához. Az ajtóhoz megyek ahonnan vandálkodás hangját hallom, és utána valaki sírását. Bekopogok. Erőtlen volt, nem is hiszem, hogy hallotta így elindulok, az utcán jobbra kanyarodnék, de ekkor megérzem egy kart a kezemen. Maga felé fordít. Szemei kisírtak. Letörlöm a könnyeket. Arcához nyúlom és az ő könnyeivel is ezt teszem. Magához ránt és megcsókol. Visszacsókolok. Csókja mohó, hisz' ő is tudja bármikor vége lehet. Nem akarom elengedni de a levegő elfogy. Magához ölel. Karjaiban zár és közben azt motyogja, hogy sajnálom. Erősen szorítom őt.
- Valami bulira kell menned - mondom
- Az csak a randevúnk fedő neve - mosolyog.
- Gyere - fogja meg a kezemet és beültet a kocsiba. A belvárosba egy mozinál áll meg. Megfogja a kezemet és egyből beengedik. Egy terembe vezet ahol csak mi vagyunk. Választók egy helyet. Egy film indul el ami nem más mint a kedvenc sorozatom a Teen Wolf. A 3.évad utolsó 3 részét kapom ami a személyes kedvencem, gonosz Stilis-al a főszerepben, a vérfarkasok még mindig jók, és persze az egyik kedvencem szereplőm halála előhozza a könnyeket. Azonban az utolsó résznél bekattant valami. Elengedem Neymi' kezét aki értetlenül nézz rám. Felállok és egyik székről  a másikra lépek. Igaz félek nehogy leesek mikor egyik székről a másikra lépek. Éppen elindul a főcimdal  ami ad még rá egy kicsit. Széksor végén leugrom és vissza megyek a focistámhoz.  Neymar kérdően nézz rám
- Ezt mindig kiakartam próbálni - mondom
- Aranyos vagy - súgja a fülembe mire megpuszilom.
- Én tudod mit akartam kipróbálni? - kérdezi mire megrázom a fejemet
- Milyen lehet moziba csinálni - villantja rám perverz mosolyát.
- Barom
- Barom - mosolyog és magához húz. megölelem. Az öléből nézzem a filmet tovább. Mikor vége lett haza megyünk. Kezemet végig fogja. Otthon egyből egymásnak esünk....

**



 Másnap reggel mellkasán fekve ébredek, átfordulok a mellkasára és egymást nézzük, mivel időközben sikerült felkeltenem. Ezután fordít rajtunk. Most én vagyok alul.
- Szeretlek - súgja
- Szeretlek - mosolygok, megcsókol. Hajába túrok de valaki csengett. Neymar feláll és felveszi az alsóját és egy rövid nadrágot és lemegy. Én megkeresem a bugyimat és a melltartómat, Neymar ingét veszem fel, és lemegyek. Lent Shakirát találom. A szőke hölgy rám mosolyok és elkezd beszélni arról, hogy megbeszélni jött a ruhát, de valami zavar. Szemeimmel Neymar-t keresem, de nem találom őt.
- Neymar?
- Tessa....vendége van - mondja Shakira, és elém áll. Lefog, de én arrébb állok. Neymar kiabál, hangja a dolgozó felől jön. Shakira utánam jön de én bemegyek. Neymar áll és rólam beszél azonban előtte egy lány áll. A hölgyön látszik , hogy  Latin-Amerikából származik, barna haja van és Neymar-nál jóval kisebb. És persze hihetetlenül szép. Rövid ruhájában látni lehet a lábát ami ezerszer szebb mint az enyém. Féltékenység fog el. Neymar magához húz.
- Bruna, bemutatom a barátnőmet, Theresa Rose-t, van még kérdésed? - nézz a lányra, aki féltékenyen engem nézz és szólásra nyitja a száját. Megszólal, mire az én válaszom egy szép kis pofon.


Sziasztok! 
Sikerült kiraknom a részt! 
A jövőben 2 hétig sajnos nem lesz rész....sajnálom, de az utazásaim közbe szólnak. 
Szurkoljatok, hogy kapjak Németországban Neuer-es mezzet( német kapus) 
Ezután pedig ma volt szerencsém megnézni az Útvesztőt! Fantasztikus a film hihetetlenül jól meg van csinálva! 
Ajánlóm nektek:) 
Egyébként milyen volt a rész? És hogy tetszett nektek a rész? Szerintetek mit mondott Bruna? 

7 megjegyzés:

  1. áááá nagyn jó lett....siess a kövivel!!!!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon király lett!! :) Várjuk a kövit!! :) <3

    VálaszTörlés
  3. Mikor lessz a kövi?????? *O* Imádom!! :3 Nagyon nagyon jól fogalmazol.:) :3
    Imáááádom!!!! <3
    SIESS!! :)<3

    VálaszTörlés
  4. Ah mikor lesz már új rész? :( :/ már úgy várom.. *o*

    VálaszTörlés
  5. Mikor lessz a kövii???? :3 :/ <3

    VálaszTörlés